⬅️

Mobiele airco

Filter
3 resultaten:

1 - 3 van 3 resultaten

De mobiele airco is goed geschikt voor zowel de badkamer en het sanitair als voor de andere plekken in huis. Dus wordt het in de zomer warm in de woonkamer, de slaapkamer of daar waar je zit te werken? Geen zorgen, met de airco’s die je gewoon kunt verplaatsen of verrijden krijg je het zo koel. Dat geldt voor de badkamer en de andere plekken in huis. Wij laten je zien waar je allemaal uit kunt kiezen en waar je op moet letten. Zo maak je een goede vergelijking voor een mobiele airco, waarmee je de temperatuur heel aangenaam houdt.

Sanitair vergelijken

Wil je de mobiele airco voor het sanitair of op een andere plek in huis vergelijken? Let in ieder geval goed op het vermogen. Vaak wordt hierbij een aantal vierkante of kubieke meters aangegeven, dat je er maximaal mee kunt koelen. Het is namelijk makkelijker om een toiletruimte of een badkamer te koelen, dan een grote woonkamer of een slaapkamer met en-suite badkamer. Naarmate de ruimte groter is zal je daar een mobiele airco met meer capaciteit voor nodig hebben.

Let bij de keuze voor een mobiele airco daarnaast op de manier waarop je die kunt verplaatsen. Sommige modellen staan op wieltjes, waardoor het een stuk makkelijker is om de airco te plaatsen op de plek waar je die wilt gebruiken. Op goede wielen hoe je de airco niet te tillen. Dat scheelt een hoop, omdat zowel de onderdelen als het koudemiddel doorgaans heel wat wegen. Door vooraf te kijken naar de wijze waarop je de mobiele airco kunt verplaatsen kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Grootste aanbod

Uiteraard presenteren we je online het grootste aanbod aan mobiele airco’s. Zo weet je zeker dat je alles bekijkt, om niets over het hoofd te zien voordat je een keuze maakt. Dus ben je op zoek naar een bepaald design? Zoek je naar een groter vermogen of gaat het je om de handige wieltjes? Bekijk zowel de grote als de kleine modellen, in wit en in andere kleuren. Sommige staan rechtop, terwijl anderen een stuk breder en daarmee lager zijn. Wij helpen je inspiratie op te doen, door de verschillende mobiele airco’s goed te bekijken.

Let ten slotte op het verschil tussen een mobiele airco met slang of zonder slang. Alleen met een slang is er sprake van een echte airco. Het apparaat kan op die manier de warme lucht afvoeren, om de temperatuur in de ruimte omlaag te brengen. Een airco zonder slang is eigenlijk een ventilator. Dat blaast koele lucht in de ruimte, maar biedt niet de mogelijkheid om de warmte lucht af te voeren. In de badkamer kan een ventilator heel fijn zijn, omdat het niet uitmaakt dat er wat geluid bij komt kijken. In de slaapkamer is een airco met slang vaak fijner, zodat je er rustig bij kunt slapen.

Mobiele airco kopen

Wil je een mobiele airco kopen? Je hebt de keuze uit veel verschillende modellen, die je natuurlijk gewoon online kunt bestellen. Wij verwijzen je door naar de verschillende webshops die bij ons zijn aangesloten. Zij vertellen je graag meer over de airco die je er kunt bestellen, zowel met als zonder slang. Dus wil je daar meer over weten? Bekijk de airco’s die er beschikbaar zijn, klik door en bestel online of informeer je daar over alles wat je belangrijk vindt.