Onderbouw wastafels

De onderbouw wastafels zitten ónder het wastafelblad. Ze liggen als het ware in het blad of in de kast, waardoor er in de hoogte geen ruimte verloren gaat. Dit is belangrijk om rekening mee te houden als je hier de ideale hoogte voor bepaalt. Een bovenbouw wastafel komt omhoog, zoals dat ook geldt voor bijvoorbeeld de waskommen. In dat geval moet je er rekening mee houden dat een wastafel zo’n 10 tot 20 centimeter boven het blad of de kast uitkomt. In dit geval ligt de wastafel erin, waardoor je het blad of de kast een stukje hoger kunt bevestigen of kunt opbouwen.

45%
€425,00236,95

Op voorraad.
Verkoop door: SanitairwinkelMeer Informatie

1 - van 0 resultaten

Sanitair vergelijken

Wil je het sanitair vergelijken en denk je daarvoor aan verschillende opties? De onderbouw wastafels vormen een interessante keuze in een blad dat je al hebt of waar je naar op zoek bent. De wastafels om te integreren zijn er natuurlijk in verschillende afmetingen, dus het is verstandig om ook daar goed op te letten. Dus ga je voor een wastafel met een afmeting van 30 x 50 centimeter? Het is de gebruikelijke keuze, waarin je voldoende ruimte hebt om je te wassen of bijvoorbeeld jouw haar en make-up te doen.

Het is daarnaast de moeite waard om goed te kijken naar de diepte van de onderbouw wastafels. Ga je voor een wastafel die 10 centimeter of meer diep is? Je zorgt er daarmee voor dat je ook de mogelijkheid hebt om er een beetje water in te zetten, bijvoorbeeld als je een sopje wilt maken of als je een handwas wilt doen. Houd er daarbij rekening mee dat je naast een stop ook een overloop kunt kiezen. Daarmee voorkom je dat het water uit de onderbouw wastafels kan stromen, als je vergeet om de kraan op tijd uit te zetten.

Grootste aanbod

Wij laten je zien wat er online allemaal beschikbaar is. Dus denk je aan onderbouw wastafels, en wil je daar inspiratie mee opdoen? Of ben je heel specifiek op zoek naar een bepaald model? In dat geval zorgen we er met de verschillende filters voor dat je precies uitkomt bij wat je voor ogen hebt. Linksom of rechtsom helpen we je de ideale wastafel te kopen, die je dankzij de onderbouw gewoon in kunt bouwen in het blad of in de kast die je daarvoor gebruikt.

De onderbouw wastafels zijn er zowel met als zonder kraangaten. Dus zoek je een model waar je een kraan in kunt (laten) plaatsen? Of gaat het om een omgekeerde waskom, dus waar je een losse kraan bij zet? In de beide gevallen heb je online de keuze uit verschillende modellen. En bekijk de onderbouw wastafels bijvoorbeeld in wit, grijs en in een aantal andere kleuren. Zo zie je niets over het hoofd en maak je een mooie keuze.

Onderbouw wastafels kopen

Je kunt online de verschillende onderbouw wastafels kopen, bij de webwinkels waar wij je naar verwijzen. Zo zorgen er ervoor dat je daar de specificaties kunt bekijken en een beter beeld krijgt van waar je voor kunt kiezen. Dus ben je de badkamer opnieuw aan het inrichten? Of ontbreekt het in jouw sanitair alleen nog aan een wastafel? Bestel online, dan gaan de webshops daar voor je mee aan de slag en heb je de onderbouw wastafels binnenkort al in huis.