Koudwaterkranen

Koudwaterkranen gebruik je op het toilet, bijvoorbeeld in de badkamer en onder andere in de keuken of op andere plekken in huis. Het is een kraan met alleen een aansluiting op het koude water. Het grote voordeel daarvan is dat je de kraan eigenlijk overal waar een wateraansluiting beschikbaar is kunt plaatsen. Bovendien is de bediening eenvoudig, omdat er standaard maar sprake is van één (draai)knop of hendel. Wij laten je zien wat er allemaal beschikbaar is als je zo’n type kraan zoekt.

1 - van 0 resultaten

Sanitair vergelijken

Wil je het sanitair vergelijken, en in het bijzonder de koudwaterkranen die er beschikbaar zijn? Het zijn voornamelijk eenvoudige kranen, als het gaat om het aantal functies en mogelijkheden. Let bij de vergelijking binnen het brede aanbod wel goed op de aansluiting op de waterleiding. Hierin zijn verschillende afmetingen beschikbaar, dus zorg ervoor dat het allemaal goed past als je een kraan voor het koude water bestelt.

De vergelijking van de verschillende koudwaterkranen maak je vooral door te letten op de diverse materialen die er beschikbaar zijn. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een moderne kraan in chroom. Het glanzende materiaal zorgt voor een moderne en luxe uitstraling, mooi bij bijvoorbeeld een witte wasbak of gootsteen. En zoek je aan de andere kant juist heel wat anders? Dankzij RVS, aluminium en zelfs zwart heb je ook de keuze uit verschillende andere modellen. Zo zorg je ervoor dat je binnen de koudwaterkranen het model bestelt dat goed past bij de rest van jouw sanitair, keuken of interieur.

Grootste aanbod

Uiteraard heb je bij ons de keuze uit het breedste aanbod dat er (online) beschikbaar is. Dus twijfel je over de verschillende kranen en wil je zeker weten dat je alles gezien hebt? Wij zorgen ervoor dat je geen van de koudwaterkranen over het hoofd hoeft te zien. In plaats zorgen we ervoor dat je online inspiratie opdoet met wat er allemaal beschikbaar is. Dus zoek je naar een moderne en stijlvolle kraan? Of juist een meer landelijk en klassiek model? Je hebt bovendien de keuze uit allerlei industriële en robuuste of stoere kranen. Die trekken de aandacht en passen goed bij zowel witte, grijze als zwarte elementen in de badkamer.

Vanuit het grootste aanbod aan koudwaterkranen weet je in ieder geval zeker dat je het model vindt dat precies past bij waar je naar op zoek bent. Dus gaat het je om een kleine en compacte kraan of juist een model waarmee je de aandacht kunt trekken? Bekijk en vergelijk zowel de opbouwkranen als de inbouwkranen die er beschikbaar zijn. Met die laatste categorie lijkt het water gewoon uit de muur te stromen. Bovendien heb je de keuze uit een aantal kleine of juist langere modellen, afhankelijk van de uitloop die je daarbij wilt gebruiken.

Koudwaterkranen kopen

Wij laten je overzichtelijk zien welke koudwaterkranen er zijn en hoe je daarmee op het toilet, in de badkamer of in de keuken zorgt voor een mooi exemplaar. Of op andere plekken in huis natuurlijk. Je kunt de kraan voor koud water in principe op iedere waterleiding aansluiten. Zo zorg je ervoor dat je daar water kunt tappen, dat je de mogelijkheid hebt om je af te spoelen of dat er voor andere doeleinden water beschikbaar is. Hoe je er ook gebruik van wilt maken, wij zorgen ervoor dat je met de koudwaterkranen precies vindt waar je naar op zoek bent.