De handigste toiletaccessoires

De handigste toiletaccessoires

Door Fieke

Na veel wikken en wegen ben je uitgekomen op een nieuw toilet, het reservoir en het bedieningspaneel dat hierbij hoort. Je bent er echter nog niet! Er zijn enkele accessoires die niet mogen ontbreken bij jouw toilet. Welke dit zijn? We zetten ze in deze blog voor je uiteen, dus lees zeker door.

Je kunt het je bijna niet voorstellen om naar het toilet te gaan zonder bepaalde toilet-accessoires. Waar ga je bijvoorbeeld je rollen toiletpapier laten? Hoe houd je je toilet hygiënisch zonder borstel? Er komt veel kijken bij het inrichten van je sanitair; iets waar we helaas niets aan kunnen veranderen. We kunnen het gelukkig wel makkelijker maken door je te attenderen op de dingen die niet mogen ontbreken. Daarom hieronder de toilet-accessoires die je écht nodig hebt voor de meest comfortabele en praktische toilet-ervaring.

Toiletrolhouder

Het is een open deur intrappen, maar een toiletrolhouder mag simpelweg niet ontbreken bij je toilet. Wat zou het een gedoe zijn als je je rol telkens op het reservoir of op de grond moest plaatsen! Er zijn verschillende toiletrolhouders beschikbaar in vele vormen en materialen waardoor je er ongetwijfeld een zult vinden die strak aansluit op de rest van het interieur van de badkamer. Heb je er een gekozen? De enige vraag die nog rest is hoe de rol er nu eigenlijk op moet. De eeuwige discussie tussen afrolzijde boven of onder!

Reserverolhouder

Naast een toiletrolhouder is een reserverolhouder onmisbaar op je toilet. Hoe onpraktisch en rommelig zou het zijn als je telkens maar één rol kunt opbergen in de toiletrolhouder en de rest ergens moest opstapelen? Voorkom dus dat je misgrijpt wanneer de huidige rol op is en dat je moeilijk moet gaan doen om bij de reserverollen te komen. Kies één van de vele modellen en zorg dat deze binnen bereik staat wanneer je op het toilet zit.

Toiletborstelhouder

Dit tevens onmisbare toilet-accessoire komt in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Er zal dus ongetwijfeld een toiletborstelhouder te vinden zijn die goed op de stijl van je badkamer aansluit. Met een toiletborstel verwijder je makkelijk en snel resten en vuil uit de pot. Ook kun je er handig gebruik van maken wanneer je je wc schoonmaakt om bijvoorbeeld onder de randen te komen. Vergeet ook niet om op tijd je toiletborstel te vervangen!

Toiletmat

Je kent het vast wel: het is vroeg in de ochtend en je moet naar het toilet. De vloer is alleen ijskoud wat erg akelig voelt aan de voeten. Dit probleem los je op met een toiletmat. Ze zijn heerlijk zacht aan je voeten, houden de vloer hygiënisch en hebben een leuke uitstraling. Ze komen dan ook in vele verschillende stijlen. Zoek je naar een kleurrijk geheel of ligt je voorkeur bij een zwarte of witte toiletmat? Er is ongetwijfeld een toiletmat naar wens te vinden.

Toiletaccessoireset

Wanneer je in één keer klaar wilt zijn met je toiletaccessoires kun je het beste voor een toiletaccessoireset gaan. Denk hierbij aan een toiletrolhouder, een reserverolhouder, een toiletborstelhouder en een haakje voor de handdoek. Het is een makkelijke, snelle manier om alles te bestellen waarbij de accessoires qua stijl perfect op elkaar afgestemd zijn. Zo weet je zeker dat je een eenduidige uitstraling zult hebben!

Meer lezen

Wil je meer lezen over accessoires voor op de badkamer? Bekijk dan onze andere blogs:

Bekijk en vergelijk het grootste aanbod mooie meubelen, items en handige accessoires online en veilig op Sanitair.nl.