Cadeautips voor de badkamer

Cadeautips voor de badkamer

Door Fieke

Er zijn veel gelegenheden waarbij we een ander iets cadeau doen. Verjaardagen, Sinterklaas, Kerstmis, Moederdag, vaderdag, housewarmings. Dit kan het soms lastig maken om leuke cadeaus te blijven verzinnen. Ben je op zoek naar een origineel, handig cadeau? Geef iemand dan een leuke accessoire cadeau voor in de badkamer! We zetten onze tips hieronder voor je op een rij.

Hoe leuk is het om iets cadeau te doen waar iemand ook echt dagelijks wat aan heeft? Vaak wordt er niet aan gedacht om iets voor in de badkamer cadeau te doen, los van een douchepakket van luxe merken. Met onderstaande cadeaus geef je iemand een praktisch, origineel geschenk dat bijdraagt aan de douche- en bad-ervaring.

Wellnesspakket

Deze tip is met name geschikt voor dames. Verwen iemand met een wellnesspakket gevuld met geurkaarsen, maskertjes, een bruisbal en scrubzout. Ook kun je ervoor kiezen om lekkere badzeep en badzout toe te voegen aan het pakket. Heerlijke geuren zoals kokos, citrus, appel-peer en lavendel; goede badzeep en badzout zijn een echte verwennerij voor huid én neus. Daarnaast werken ze verzorgend voor de huid en ontspannend voor de spieren. Wat een lekker cadeau!

Waterdichte speaker

Waar de meeste mensen waterdichte speakers aanschaffen voor op het strand of langs het zwembad op vakantie zijn ze ook prima geschikt voor in de badkamer. Wat is er nu lekkerder dan je favoriete playlist opzetten wanneer je in een warm bad aan het ontspannen bent? Met een waterdichte speaker geef je iemand écht een praktisch cadeau waar ze elke dag plezier aan zullen ervaren.

Badplank

Tijdens je baddersessie heerlijk ontspannen met een glaasje wijn (of biertje), geurkaarsje, zeepjes en een boek of tablet; een badplank zorgt ervoor dat je al deze dingen netjes en binnen handbereik kwijt kunt. Een badplank wordt overdwars over het bad geplaatst, waarna je deze precies naar de juiste afstand kunt schuiven om er fijn gebruik van te kunnen maken. Veel modellen zijn voorzien van handige vakjes waardoor alles veilig blijft staan. Een super handig cadeau dus!

Badkussen

Eén van de bad accessoires die voor het meeste extra comfort in bad gaat zorgen is een badkussen. Vaak is het lastig om een ontspannen houding voor je nek te vinden wanneer je in bad gaat. Een badkussen maakt het comfortabeler om deze positie te vinden en te relaxen. Daarnaast helpt een badkussen ondersteunend wanneer je in bad bijvoorbeeld een boek wilt lezen of iets op je tablet wilt kijken. Dit maakt het een erg origineel en praktisch cadeau, leuk zowel om te geven én te ontvangen.

Badkamerplant

Wie wordt er nu niet vrolijk van een beetje extra groen in huis? Met een badkamerplant geef je iemand een rustgevend, veelzijdig decoratiestuk cadeau dat in elke woning mooi zal staan. Badkamerplanten creëren een goede sfeer, wat het een fijn cadeau maakt om te ontvangen. Let wel op: niet elke plant is geschikt voor het vochtige klimaat van de badkamer. De volgende planten zijn geschikt en zijn het meest populair in de badkamer:

  • Aloë Vera
  • Varens
  • Graslelie
  • Venushaar
  • Lepelplant
  • Klimop

Meer lezen

Wil je meer lezen over accessoires voor op de badkamer? Bekijk dan onze andere blogs:

Bekijk en vergelijk het grootste aanbod mooie meubelen, items en handige accessoires online en veilig op Sanitair.nl.