Deze radiatoren worden het meeste in de badkamer geplaatst

Deze radiatoren worden het meeste in de badkamer geplaatst

Door Tom

Een radiator is een echte klassieker om je badkamer te verwarmen. Ze worden snel warm en zijn ideaal om je natte handdoeken te laten drogen. Welke radiatoren zijn echter met meest populair? We zetten de meest voorkomende types voor je op een rij.

Wanneer je op onderzoek gaat naar een nieuwe radiator zul je al snel een breed scala aan mogelijkheden voorgeschoteld krijgen. Ga je voor een hoge of lage radiator? Elektrisch of via een cv-ketel? Standaard wit of met een fraai design? We kunnen je niet zeggen welke radiator het beste is voor jou, maar wel welke radiatoren het meest in de smaak vallen bij het grote publiek.

Saqu handdoekradiator

De hoge handdoekradiator van Saqu is populair niet alleen vanwege het hoge model waar je veel handdoeken (en kledingstukken) op kwijt kunt, ook verwarmt hij de badkamer verassend snel. Daarnaast ziet hij er stijlvol uit, waarmee het in elke badkamer een prima toevoeging is.

Jaga radiatoren

De stijlvolle radiatoren van Jaga zijn een feest voor het oog. Het strakke, minimalistische design draagt voor elke badkamer bij aan een stijlvolle look. Zowel het Jaga Strade model als het Jaga Tempo model vallen goed in de smaak bij het grote publiek en zullen ook voor jouw badkamer ongetwijfeld een solide keuze zijn. Radiatoren van Jaga zijn energiezuiging door de Low-H2O technologie waarbij dit effect ook nog eens wordt versterkt door de vormgeving. De Low H2O-technologie heeft zelfs een kwaliteitsverklaring gekregen van het Kiwa Instituut! De vormgeving van Jaga radiatoren kenmerkt zich door een gesloten, strakke look met enkele lijnen over de gehele breedte van de radiator. Qua kleuren zijn ze voornamelijk beschikbaar in het wit en in het zwart. De Jaga Tempo is daarnaast verkozen tot zuinigste radiator van Nederland.

Henrad radiatoren

Binnen de selectie Henrad radiatoren vind je voornamelijk meer traditioneel ogende radiatoren, waaronder een uitgebreid aanbod verticale radiatoren. Met name de Henrad Alto Line is populair; het strakke design met vlakke voorzijde maakt het een populaire keuze onder consumenten die op zoek zijn naar een verticale radiator die in elke badkamer past. Door het verticale model past het ook uitstekend in kleine ruimtes, wat dit een erg veelzijdige radiator maakt. Mocht dit design je aanspreken maar ligt je voorkeur bij een horizontale radiator? De Henrad Alto is de verticale versie van de Henrad Everest Line. Met deze populaire Henrad modellen creëer je ongetwijfeld een licht en ruimtelijk gevoel in de badkamer.

Vasco radiatoren

Het brede aanbod Vasco radiatoren biedt voor ieder wat wils. De selectie omvat traditionele radiatoren en strakke egale designs die in elke badkamer passen. Vasco biedt daarnaast radiatoren in bijzondere kleuren. Zo zul je veel radiatoren aantreffen in stijlvol bruin of in oceaan blauw.  De radiatoren hebben een verfijnde, zachte uitstraling. Met name de Vasco Aster en Vasco Alu-Zen lijnen zijn populair. De vasco Beams radiator is ook een echte eyecatcher met de luxe handdoekenhouder die verwerkt zit in het ontwerp.

Thermrad radiatoren

De Thermrad AluStyle radiator is een verticale radiator met zes aansluitingen en oogt door zijn fraaie afwerking bijzonder luxe. Het elegante ontwerp zal het design van je badkamer ongetwijfeld tot een nieuw niveau tillen. De Thermrad AluStyle radiator is corrosiebestendig en daarmee geschikt voor de badkamer. Het model is erg licht, makkelijk in kleinere ruimtes te installeren en daarmee erg breed toepasbaar. Vooralsnog is dit model alleen in het zwart beschikbaar. Een goed alternatief op de AluStyle radiator is de Thermrad Vertical Plateau, een wit model dat in verschillende vormen en maten beschikbaar is.

Je bent nu beter op de hoogte van populaire radiatormerken en -types. Voor je definitieve keuze raden we echter aan te allen tijde de reviews te lezen zodat je op de hoogte bent van de ervaringen met je model naar keuze. Zo maak jij een weloverwogen, onderbouwde keuze voor je nieuwe radiator.

Meer lezen

Wil je meer lezen over verwarming in de badkamer? Bekijk dan onze andere blogs:

Bekijk en vergelijk het grootste aanbod mooie meubelen, items en handige accessoires online en veilig op Sanitair.nl.