Dit zijn de meest geplaatste douchekoppen

Dit zijn de meest geplaatste douchekoppen

Door Jens / 24-05-2022

Niets is beter dan een verfrissende douche na een lange dag of een intensieve workout. De juiste douchekop is hierbij erg belangrijk voor de ultieme ontspanning. Wat is eigenlijk de meest populaire douchekop? We laten het weten in deze blog!

Veel mensen onderschatten het effect dat een douchekop heeft op hun algehele douche-ervaring. Als er maar water uitkomt, toch? Dit is niet helemaal waar; met een andere douchekop kun je je douche-ervaring volledig ondersteboven zetten! Elke douchekop heeft haar eigen unieke water-vingerafdruk. Bij sommige modellen kun je alleen de waterdruk aanpassen, terwijl andere douchekoppen een hele reeks aan mogelijkheden bieden. Wanneer je een gemiddelde bouwmarkt binnenloopt zul je dan ook een overvloed aan douchekoppen aantreffen. Welke douchekoppen zijn nu het meest populair? Om deze vraag te beantwoorden, kijken we welke douchekoppen het meest verkocht worden.

Douchekoppen van GROHE

Douchekoppen van GROHE behoren tot de meest populaire douchekoppen, met name het GROHE Vitalio model. Deze chromen douchekoppen hebben diverse praktische functies. Zo zijn er veel varianten met drie straalsoorten en zijn ze energiebesparend. De GROHE DreamSpray® technologie zorgt voor een perfecte verdeling van het water, wat het verbruik ten goede komt. Uiteraard is het aantal functies afhankelijk van de prijs van de douchekop. GROHE douchekoppen zijn er in een brede prijsrange, waardoor er voor elke portemonnee wel een GROHE douchekop te scoren valt.

Tiger Termini Handdouche Chroom

De Tiger Termini Handdouche Chroom is populair mede omdat deze maar liefst zes standen aanbiedt. Dit stelt je in staat precies de straal te vinden die voor jou het meest comfortabel is. De douche beschikt over de volgende standen: volle straal, massagestraal, regenstand en een bruisstraal. Daarnaast beschikt de douche over twee combinatiestralen: volle straal/bruisstraal en volle straal/massagestraal. De mechanische antikalkfunctie zorgt ervoor dat de gaatjes vrij blijven van kalkophoping en daarnaast biedt de brede kop een fijne straal.

Atlantic Handdouche Mason en Silas

De Atlantic handdouche modellen Mason en Silas zijn beide populaire douchekoppen. De handdouche Mason biedt met zijn douchekop van 15cm doorsnede een zeer brede straal. Ook wordt er een waterbesparende ring meegeleverd die je kunt plaatsen tussen de douchekop en de slang waarmee je tot 40% water bespaart. Silas biedt dezelfde features, maar heeft een smallere douchekop. Dit betekent wel dat hij ongeveer de helft schelt in prijs. Zowel de Mason als de Silas bieden drie waterstanden.

Je hebt nu een beter beeld van de meest populaire douchekoppen. Voordat je overgaat tot aankoop van een douchekop raden we wel altijd aan de recensies bij je model naar keuze te checken. Ondanks dat we hier enkele populaire merken gepresenteerd hebben, kunnen er namelijk verschillen zijn tussen de individuele modellen en prijsklassen.

Meer lezen

Wil je meer lezen over alles wat met de douche te maken heeft? Bekijk dan onze andere blogs:

Bekijk en vergelijk het grootste aanbod mooie meubelen, items en handige accessoires online en veilig op Sanitair.nl.